Babafotózás

2021.07.23.

Edina és Joe az otthonukban szerette volna a babafotózást. Mindig izgalmas ismeretlen helyeken fotózni, sosem lehet tudni, hogy milyen körülményekkel kell számolni, milyen megoldásokat lehet használni, miket enged a környezetünk, milyen fényviszonyok várnak ránk. Végül a fotózás alatt csak természetes fényt használtam, hiába vittem nagy soft boxokat, bajos lett volna velük forgolódni, így maradt a napfény.

Babafotózást leginkább a születéstől számítva a 10-ik napig érdemes csinálni. Jó esetben ekkor a a babák még olyan mélyen alszanak, hogy ha szeretnénk őket beállított pózokban fotózni, akkor erre van esély. Nyugodtan lehet őket alvás közben különböző módokban állítgatni, jó eséllyel nem ébrednek fel, vagy ha mégis, nyomban visszaalszanak. Ezért aztán mindig nevetek, amikor rajtakapom magam, amint lábujjhegyen járok és halkan suttogok…

Ennél a babafotózásnál nem ez volt a cél, itt olyan bensőséges képekre volt szükség, ahol egy pár csendesen ünnepli, hogy a babának köszönhetően családdá váltak.

Anna Previous post Anna
Total: