RÓLAM

Legnagyobb ambícióm az, hogy olyan képeket készíthessek, amelyek generációkon átívelően állítanak emléket az embereknek, állatoknak, az átélt szép időknek, fontos pillanatoknak.
Leginkább családi, és kisállat fotózásokat készítek, de találkozhatunk néhány debreceni rendezvényen, vagy eseményen is.

2022 óta aktívan segítek Debrecen legnagyobb állatmenhelyének. Fotózásokkal támogatom, hogy az állatok minél hamarabb és minél nagyobb számban otthonra és gazdára találjanak, mert fotósként tudom, hogy jó képekkel bármi eladhatóbb, igaz ez az állatokra is. Kérdés volt, hogy jelenteni fog-e bármit az előnyös állatportré, de a számok alapján jelentősen megnőtt az érdeklődés az örökbefogadás iránt. Mivel ebben a munkában nincs bevétel, mert karitatívan végzem, ezért létrehoztam egy közösségi finanszírozású oldalt, ahol támogatni lehet ezt a munkát. Bárhogy is szeretném, de végesek a kapacitások, mert az utazás, a stúdióbérlet, és alapvetően minden munkához szükséges dolog költséggel jár. Szóval, ha szeretnétek támogatni a heti rendszerességű fotózásokban, akkor akár egy csoki, cappuccino, vagy pizza árával is hozzájárulhattok a menhelyi állatok gazdisodásához.
Támogatáshoz a LINKEK alatt találjátok a Patreon oldal elérhetőségét.
Köszönöm minden eddigi támogatómnak az önzetlen segítséget!

ELÉRHETŐSÉGEK
Debrecen, Attila tér 3
EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
Együtt az állatokért, Deutsches Kulturforum Debrecen, Főnix Rendezvényszervező, Vezér Állategészségügyi Centrum
ÜZENET ÍRÁSA


    Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót és az abban foglaltakat magamra nézve tudomásul veszem, továbbá kijelentem, hogy hozzájárulok adataim az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez.

    Total: