Helló! Jakkel Rudolf vagyok.

A legtöbb fotós kiválaszt magának egy bizonyos irányt. Nekem ez túl sok lemondással járna.

Ami a leginkább közel áll hozzám, az az emberek és a természet fotózása, illetve e kettő kombinációja: emberek fényképezése természetes környezetben.

Szívesen vállalok kreatív páros, kutyás és családi fotózásokat. A természetes fényeket jobban szeretem a mesterségesnél, ezért szívesebben fotózok külső, természetes helyszíneken, de a stúdiófotózásokat sem utasítom vissza, főleg ha műtermi portrékról van szó, mert idővel az is szerelemmé nőtte ki magát.

Ha többet szeretnél tudni, akkor ITT olvashatsz kérdéseket és válaszokat velem kapcsolatban.

Ha úgy gondolod, segíthetek a fotózások valamelyikében, akkor keress bizalommal a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén!


Rendszeresen vállalok karitatív fotózásokat állatmenhelynek, közösségi főzésnek, adomány alapon működő koncertsorozatnak.

A menhelynek heti rendszerességgel, 1-2 alkalommal segítek abban, hogy stúdiókörülmények között lefotózom a náluk élő, vagy hozzájuk kerülő állatokat. A fotókkal a menhelyi állatok sokkal magasabb arányban találnak gazdára azokhoz képest, mint akikről nem készülnek kifejező és előnyös fotók.

A fotózásokat ingyen csinálom, örömmel és szívből, viszont számomra is költséget jelent a stúdióbérlés, alkalmankénti utazás, ami egyre többe kerül.
Ha támogatni szeretnétek, hogy fenntarthassam és folytathassam ezt a munkát, ezzel csökkentve a menhelyeken élő állatok számát, ugyanakkor növelve a családhoz kerülők táborát, akkor ezt megtehetitek a Patreon oldalán.
A támogatóként a Patreon oldalán lévő posztokban, tartalmakban követheted nyomon a munkámat.

Támogatáshoz kattintsatok ide: