Karácsonyi fotózások

2024.02.25.

Az évből 2 hónap a családi fotózások ideje, amikor összegyűlnek az emberek, hogy közös képek készülhessenek a szeretteikkel.

Minden évben más-más dekorációt, színvilágot építek fel a stúdióban, ezért a fotózás szempontjából fontos, hogy tanácsot adjak a ruhaválasztást illetően, így olyan képek készülhetnek, amik harmonikusak. Többször elhangzik a fotózások elején, hogy “Mi nem szeretünk amúgy fotózkodni.” Márpedig olyan fotóknak kell készülnie, amiken ez nem látszik.

A családi fotózásokon, főleg a karácsonyi szezonban fontos, hogy rólatok, a szeretteitekről, családtagjaitokról olyan képeitek lehessenek, amik szépen visszaadják azt az összetartozást és szeretet, ami összeköt benneteket. Ehhez nagyon szívesen segítek az instruálással, hogy hogyan tudtok közel kerülni egymáshoz a képeken olyan módon, hogy az természetes és bensőséges legyen.

A posztban a legutóbbi karácsonyi fotózásokon készült képeket válogattam össze a teljesség igénye nélkül.

Mivel nagyon szeretem az állatokat, így a stúdióban mindig van lehetőség a kisállatfotózásokra is. Legalább kettő féle helyszín szokott lenni, egy azoknak, akik a kiskedvencek nélkül érkeznek, és egy másik, ahol lehetőség van kutyával, cicával, vagy épp szakállas agámával is fotózkodni.

Total: